onsdag 20 oktober 2010

Var tog hösten vägen?


Hösten kom. Och gick.

Jag han aldrig riktigt med denna hösten, helt plötsligt var den här utan förvarning. Sommaren kändes inte ens som att den var slut än liksom? Men pang bom så var den här iaf, och lika snabbt försvann den. Lite trist tycker jag, han inte fota mer än kanske 50-60 höstbilder, och ingen av dom var särskilt höstig av sig och det var nog bara ett fåtal som är dugliga.
Idag kom första snön för vår del, vid en 15-16 tiden ungefär, tror dock inte att den lägger sig. Men det snöade, det är den stora grejen liksom.

Sen höst/tidig vinter samt tidig vår är de värsta delarna på året. Snöblask, halt, regn, blåst, ruggigt. Jag fryser mer under dessa tider än när det är 30 grader snorkallt och tre meter snö. För det är inte lika rått. Hästarna fryser inte heller lika mycket som de gör när det regnar och blåser. Sommaren är väl ingen höjdare när det är sjukligt varmt och myllrar av insekter, men mitten på hösten och mitten på vintern är riktigt härlig. Men hösten är borta nu och vintern verkar ha en bit kvar innan den är på riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar