fredag 22 oktober 2010

Nattinlägg

Det har varit en hektisk dag för hela familjen idag. Fredagen den trettonde hamnade på fel datum kan man säga. På bara ett par timmar blev ekonomin körd i botten, stampad på ett par gånger och sedan paketerad långt under jordskorpan. 30.000 kr har vi blivit av med, plus 10.000 till förra veckan. Bilen har nämligen gått sönder, kostnaderna flög iväg och mekanikerna på Skobes är verkligen dumma i huvudet.

Men det värsta idag var Laban, han har varit sjuk hela veckan men i morse expanderade det. Han kunde inte resa sig alls utan låg bara och skakade, så det blev vet.kliniken för hans del. Dropp i ett par timmar, massor av tester och röntgen men ingenting hittades. Han mår lite bättre nu efter att ha fått dropp idag, men guuud vad mager han är! Allt han ätit har ju bara runnit igenom honom de senaste fem dagarna och han var mager redan innan då han är alldeles för kräsen med maten och har lite svårt att ta upp näringen. Detta är något vi alltid jobbat på och vi bytte för två veckor sedan till färskfoder, vilket han älskar! Han har gått upp lite i vikt och äter allt vi ger honom av det, vilket är jättebra! Men tack vare sjukan den här veckan så har allt bara gått in genom munnen och ut genom rumpan, så man kan spela piano på revbenen känns det som.

När vi kom hem från vet.kliniken så badade jag honom, han hade nämligen skitit i hela buren (dom bor ju i burar på klinikerna) och sedan lagt sig i det. Plommonschampoo och ett skönt bad för honom gjorde susen, sedan slocknade han i min famn och sov i en timme!

Dagen har varit ett helvete men det kanske löser sig trots allt. Nu ska jag sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar